شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز»

چراغ سبز آمریکا برای فروش ۶ میلیارد دلار سلاح به بحرین و امارات

وزارت خارجه آمریکا کنگره این کشور را در جریان موافقت با فروش ۳ بسته تسلیحاتی به بحرین و امارات با ارزش تقریبی ۶ میلیارد دلار قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۴۲
به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، وزارت خارجه آمریکا به بحرین و امارات برای فروش ۶ میلیارد دلار سلاح چراغ سبز نشان داد.

در صورت تأیید نهایی، توافق در ۳ بسته تسلیحاتی ارائه خواهد شد.

طبق یکی از اعلامیه‌های ارسال شده به کنگره آمریکا، بحرین می‌تواند از سامانه‌های مختلف پاتریوت و تجهیزات جانبی به ارزش تقریبی ۲.۴۸ میلیارد دلار برخوردار شود. این قرارداد احتمالی شامل ۳۶ موشک هدایت‌شونده پاتریوت از نوع MIM-۱۰۴E است که توانایی هدف قرار دادن هواپیما و موشک‌های کروز را دارند.

در اعلامیه‌ای دیگر، بحرین همچنین از توانایی خرید تسلیحات دیگر به ارزش تقریبی ۷۵۰ میلیون دلار در راستای تقویت ناوگان هوایی اف -۱۶ خود برخوردار است.

در اعلامیه سوم، امارات نیز قادر به خرید سامانه‌های پاتریوت و تجهیزات جانبی به ارزش ۲.۷۳ میلیارد دلار خواهد بود.

گفتنی است ارسال اعلامیه‌ها به کنگره به معنای عدم منع قانونی برای فروش تسلیحات است و به منزله نهایی شدن توافق تلقی نمی‌شود.

مهر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار